Guggenheim Guadalajara

Guadalajara
Architekten
Asymptote Architecture
Kosten
Vertraulich
Stockwerke
Vertraulich

Asymptote’s design for a new Guggenheim Museum in Guadalajara, Mexico projects an iconic architectural presence on a spectacular site. The four sculptural corner building volumes that rise up from the ground plane and the sweeping surfaces of the museum suspended above create a remarkable space that transitions between the city and the surrounding canyon. In this dynamic public space visitors can access the public amenities housed in the corner buildings, view large-scale sculptures on exhibit or enter the museum interior via escalators set against an extraordinary panorama.

Dazugehörige Projekte

  • 0711 Maisonette
    Cyrus Ghanai Interior Architecture & Design
  • 98 Front Street
    ODA
  • Haus im Münsterland
    Delta Light
  • Blakely Island Artist Studio
    Olson Kundig
  • Breitenbach Landscape Hotel – 48° Nord
    Reiulf Ramstad Arkitekter

Magazin

Andere Projekte von Asymptote Architecture

NYSE Advanced Trading Floor
New York, USA
FCD Yongsan
Seoul, Süd-Korea
Hydrapier Pavilion
Haarlemmermeer, Niederlande
Carlos Miele Flagship NYC
New York, USA
Alessi Flagship Store
New York, USA
Penang Global City Center
Penang, Malaysia