Guggenheim Guadalajara

Guadalajara
Architects
Asymptote Architecture
Preu
Ocult
Pisos
Ocult

Asymptote’s design for a new Guggenheim Museum in Guadalajara, Mexico projects an iconic architectural presence on a spectacular site. The four sculptural corner building volumes that rise up from the ground plane and the sweeping surfaces of the museum suspended above create a remarkable space that transitions between the city and the surrounding canyon. In this dynamic public space visitors can access the public amenities housed in the corner buildings, view large-scale sculptures on exhibit or enter the museum interior via escalators set against an extraordinary panorama.

Projectes relacionats

  • 0711 Maisonette
    Cyrus Ghanai Interior Architecture & Design
  • 98 Front Street
    ODA
  • Haus im Münsterland
    Delta Light
  • Blakely Island Artist Studio
    Olson Kundig
  • Breitenbach Landscape Hotel – 48° Nord
    Reiulf Ramstad Arkitekter

Revista

Altres projectes per Asymptote Architecture

NYSE Advanced Trading Floor
New York, USA
FCD Yongsan
Seoul, South Korea
Hydrapier Pavilion
Haarlemmermeer, Netherlands
Carlos Miele Flagship NYC
New York, USA
Alessi Flagship Store
New York, USA
Penang Global City Center
Penang, Malaysia