Guggenheim Guadalajara

Guadalajara
Architetti
Asymptote Architecture
Costo
Non dichiarato
Piani
Non dichiarato

Asymptote’s design for a new Guggenheim Museum in Guadalajara, Mexico projects an iconic architectural presence on a spectacular site. The four sculptural corner building volumes that rise up from the ground plane and the sweeping surfaces of the museum suspended above create a remarkable space that transitions between the city and the surrounding canyon. In this dynamic public space visitors can access the public amenities housed in the corner buildings, view large-scale sculptures on exhibit or enter the museum interior via escalators set against an extraordinary panorama.

Progetti collegati

  • WhO Interior Sheet
    WhO
  • Neues Wohnquartier in Mölln
    czerner göttsch architekten
  • Wohnhaus und Scheune
    Walker Architekten
  • National Museum of Qatar
    Werner Sobek – Engineering, Design & Nachhaltigkeit
  • OP Erweiterung medius Klinik Nürtingen
    weinbrenner.single.arabzadeh. architektenwerkgemeinschaft

Rivista

Altri progetti di Asymptote Architecture

NYSE Advanced Trading Floor
New York, USA
FCD Yongsan
Seoul, South Korea
Hydrapier Pavilion
Haarlemmermeer, Paesi Bassi
Carlos Miele Flagship NYC
New York, USA
Alessi Flagship Store
New York, USA
Penang Global City Center
Penang, Malaysia