Aalborg Acqua Centre

Aalborg, Denmark
Photo © Carlos Teixeira
Photo © Carlos Teixeira
Photo © Carlos Teixeira
Photo © Carlos Teixeira
Photo © Carlos Teixeira
Visualization © vazio s/a
Visualization © vazio s/a
Visualization © vazio s/a
Section
Drawing © vazio s/a
Plan +9m
Drawing © vazio s/a
Plan 0m
Drawing © vazio s/a
Arquitectos
Vazio S/A
Localização
Aalborg, Denmark
Ano
2002
Custo
Undisclosed
Pisos
1-5 Stories

In the small town Aalborg, north of Denmark, an international competition called up for an architectural design that gathers a spa and some swimming facilities within the same building. The spa’s swimming pools are sheltered in huge suspended concrete boxes; and its structure, born inside the public pools located downstairs, are linked by levelled wooden decks.

Projetos relacionados

  • „els“ – Elsbethenareal-Schrannenplatz
    F64 Architekten PartGmbB
  • Eclectic Apartment
    JUNG
  • Haus R
    NW/A
  • SchloR – Schöner Leben ohne Rendite
    GABU Heindl Architektur
  • Fünf Freund*innen | Geförderter Wohnbau
    GABU Heindl Architektur

Revista

Outros projetos por Vazio S/A

Exposição na Galeria Pace
Belo Horizonte, Brasil
O Outro, o Mesmo
São Paulo, Brasil
Marcel Gautherot
Belo Horizonte, Brasil
CBM+BMPI
Belo Horizonte, Brasil
1000 meninos
Ribeirão das Neves, Brasil