Bar House

Aspen, Colorado, USA
© Paul Warchol
Architetti
GLUCK+
Anno
2005

This large family house is located on a deep narrow valley, bounded by a river on one edge and a road on the other. The winter weather is severe, and the sun reaches the bottom of the valley only from the south. Unlike the surrounding houses, this house runs perpendicular to the valley to maximize the southern exposure. The linear program allows each room to receive the southern exposure and provides spectacular views of the valley.

Progetti collegati

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Rivista

Altri progetti di GLUCK+

Little Ajax Affordable Housing
Aspen, USA
Bronx Preparatory Charter School, Bronx
Bronx, New York, USA
Scholar's Library
New York, USA
The East Harlem School
Harlem, New York, New York, USA
Floating Box House
Austin, Texas, USA
Little Sisters of the Assumption Family Health Service
Harlem, New York, New York, USA