Bar House

Aspen, Colorado, USA
© Paul Warchol
Architects
GLUCK+
Year
2005

This large family house is located on a deep narrow valley, bounded by a river on one edge and a road on the other. The winter weather is severe, and the sun reaches the bottom of the valley only from the south. Unlike the surrounding houses, this house runs perpendicular to the valley to maximize the southern exposure. The linear program allows each room to receive the southern exposure and provides spectacular views of the valley.

Related Projects

  • Eclectic Apartment
    JUNG
  • „els“ – Elsbethenareal-Schrannenplatz
    F64 Architekten
  • Neubau Einfamilienhaus Liebefeld
    Johannes Saurer Architekt BSA
  • Neubau Sporthalle Sigmaringendorf
    dasch zürn + partner architekten Partnerschaft mbB
  • Guizhou South-Western Monority Ethnic Cultural Center
    West-line Studio

Magazine

Other Projects by GLUCK+

Duke University Marine Laboratory
Beaufort, North Carolina, USA
Farmhouse with Lap Pool
Worcester, New York, USA
Bronx Preparatory Charter School, Bronx
Bronx, New York, USA
Cary Leeds Center for Tennis & Learning
Bronx, New York, USA
Tower House
New York, USA